Park “Petar Kočić” u znaku beba - BIGportal.ba
Banja Luka

Park “Petar Kočić” u znaku beba

Konferencija beba biće održana sutra u banjalučkom parku „Petar Kočić“ sa početkom u 18 časova. Iz Ministarstva porodice, omladine i sporta RS saopštili su da su za Konferenciju beba u Banjaluci pripremljeni zanimljivi sadržaji poput puzijade za bebe i rolerijade i biciklijade za malo starije mališane, a takmičiće se i…

Konferencija beba biće održana sutra u banjalučkom parku „Petar Kočić“ sa početkom u 18 časova.
Iz Ministarstva porodice, omladine i sporta RS saopštili su da su za Konferenciju beba u Banjaluci pripremljeni zanimljivi sadržaji poput puzijade za bebe i rolerijade i biciklijade za malo starije mališane, a takmičiće se i roditelji.

Uz muziku, igrice, takmičenja, animatore biće izabrana najmlađa i najstarija beba, kao i beba sa najviše braće i sestara, a mališane će zabavljati Mala pjevačka akademija, plesni studio “Siti džez”, Plesni studio “Point”, vrtić “Zvjezdica”, vrtić “Sreća”, KUD “14. februar” Debeljaci, te Studio glume “Roda”.
Povodom ove manifestacije, sutra od 16.30 do 20.30 biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save.

– Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice aleja Svetog Save, izvršiće se preusmjeravanje autobusa u ulice Bulevar cara Dušana, Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića, odnosno preko stare autobuske stanice i dalje postojećom trasom – rekli su u Gradskoj upravi.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Počela “Banjalučka zima”

M.

Planirana isključenja el.enegije za 03.12.2021.godine

Vanja A

Gradska uprava Banjaluka slavi 90. rođendan

M.

Ostavite komentar