Par sa devetoro djece: "Jeste haotično, ali je i prelijepo" - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Par sa devetoro djece: “Jeste haotično, ali je i prelijepo”

Maštali su o velikoj porodici i želja im se ostvarila!

Bračni par iz Pensilvanije – Maksin i Džejkob Jong venčali su se 2016. godine i oduvek su maštali o velikoj porodicu.

Takođe, poželeli su da usvoje decu iz sirotišta, pripremili dokumentaciju i u njihov dom došlo je četvoro dece.

Nakon dve godine braka, Maksin je rodila dečaka i relativno brzo nakon porođaja, ponovo je ostala u drugom stanju. Ali to nje bila obična trudnoća – lekari su bili iznenađeni kada su shvatili da Maksin nosi četvorke.

“Nije bilo baš kako smo nameravali. Nismo planirali da imamo ovoliku porodicu, ali su nam bebe bile namenjene”, rekla je majka za magazin “Pipl” koja je prošle godine donela na svet slatke četvorke. Iako su doktori bili skeptični, Maksin je dobro iznela trudnoću i rodila je zdrave bebe: “Tokom trudnoće pokušali smo da na stvari gledamo kao blagoslov”.

Sa puno deve svakodnevnica im može da bude veliki izazov, Maksin i Džejkob kažu da ne mogu život da zamisle drugačije bez devetoro dece: Jeste haotično, ali je i prelepo. Divno je kad vidimo da naša starija deca Ejden (9), Parker (6), Konor (5) i Eliot (4), Henri (3), drže i čuvaju bebe Beka, Silasa, Tea i Sisiliju. Džejkob i ja se smejemo kad se setimo da ćemo imati dete u svakom razredu osnovne i srednje škole”, naveo je par.

Danas objavljeno

Srbija uskoro lansira satelit u svemir

V.R.

Voljela je kolegu sa filma, a onda ga prevarila sa rediteljem: Slike njene izdaje obišle su svijet, a sada se udaje za ženu

V.R.

Nijansa zbog koje žene izgledaju prirodno i prefinjeno – ova boja kosa je najveći trend sezone

V.R.

Ostavite komentar