28. Novembra 2021.

Par otvorio zaboravljeni vjenčani poklon nakon devet godina, evo šta su pronašli

Big Portal

Par koji je otvorio svadbeni poklon devet godina nakon što su se vjenčali bio je oduševljen kada je vidio šta je unutra.

Nakon što su se vjenčali u septembru 2007. godine, Kathy i Brandon Gunn dobili su poklon od Ketine pra-tetke Alison. Ali kada su primili poklon, dobili su vrlo stroga uputstva.

Na prednjoj strani paketa bila je poruka na kojoj je pisalo: “Ne otvarati do prve svađe”.

Godinama je poklon stajao zaboravljena i neotvorena – uprkos činjenici da je par imao “mnogo nesuglasica, svađa i zalupljenih vrata”.

I tek kada su pokušavali da smisle šta da poklone prijateljima za predstojeće vjenčanje, sjetili su se poklona od tetke i to devet godina kasnije.

Pišući u grupi “Love What Matters” na Facebooku, Keti je rekla: “Vratila sam se na dan našeg vjenčanja (prije skoro 9 godina) i pokušala da se prisjetim poklona koji su mi najviše značili. Smješna stvar. Poklon koji je najviše značio još uvijek je stajao u ormaru neotvoren”.

Nedavno je par konačno otvorio tajanstveni dar u kojem su bile dvije poruke, po jedna za oboje.

“Kathy, idi po pizzu, škampe ili nešto drugo što oboje volite. Teta Alison”, pisalo je na papiriću naslovljenom na nju, a na njegovu je bio sličan savjet mudre tete: “Brandone, idi po cvijeće i bocu vina. Teta Alison.”

“Devet je godina taj poklon stajao je na jednoj polici skupljajući prašinu, ali ipak nas je nekako naučila toleranciji, razumijevanju, kompromisu i strpljenju”, rekla je Kathy koja je, kaže, shvatila da ono što je potrebno za održavanje snažnog i zdravog braka nikada nije ni bilo u poklonu, već u njima samima.

Izvor: Klix

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare