Par nazvao bebu po intenet operateru, mnogi ih sada gledaju mrko - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Par nazvao bebu po intenet operateru, mnogi ih sada gledaju mrko

Roditelji iz Švajcarske, koji su željeli da ostanu anonimni, odlučili su da svojoj ćerki daju ime Tvifaja po internet operateru, kako bi imali besplatan internet 18 godina.

Bračni par koji je nedavno dobio bebu prihvatio je ponudu internet operatera da u narednih 18 godina imaju besplatan internet pod uslovom da njihova ćerka nosi ime u čast njihove firme, piše “Ledbajbl”.

Zabrinuti otac je napisao: “Red je na moju ženu da izabere ime djetetu, a čujte koje je smislila, ima da ga muče čitavog života”

Švajcarski internet operater Tvifi tu ponudu objavio je na svojoj veb stranici navodeći da će roditelji koji svojim mališanima daju imena Tvifijus ili Tvifaja besplatno koristiti internet dok njihovo dijete ne postane punoljetno.

– Jednostavno objavite fotografiju rodnog lista svog djeteta. Nakon provjere, Tvifi će vam dati 18 godina besplatnog internet – stoji u oglasu.

A jedan 30-godišnji par, koji je odlučio da ostane anoniman, navodno je prihvatio ponudu kompanije i svojoj djevojčici dao ime Tvifaja, piše Blic.

Roditelji, koji su svojoj devojčici dali ime Tvifaja kao srednje ime, rekli su da će novac koji bi inače potrošili na vaj-faj staviti na račun svoje ćerke nadajući se da će joj kupiti automobil kada bude punoljetna.

– Što sam duže razmišljao o tome, to ime je postajalo sve bolje i tada je dobilo svoj šarm. Iako je moja supruga u početku okljevala priznala je da što češće izgovara to ime sve joj je ljepše – kazao je tata.

Par je ime Tvifaja dodao uz dva druga imena. Zbog ove odluke nailazili su na osude, ali bilo je i onih koji su na “njihovoj strani”.

– Želimo da ostanemo anonimni za one oko sebe jer ne želimo da se pravdamo. Jer optužba da smo prodali ime našeg djeteta jako nas pogađa. I malo nas je sramota zbog toga – ispričali su.

Srpskainfo

Danas objavljeno

Potvrđeno nakon mjeseci glasina: Rijana ima novog dečka

D

Time donosi listu 10 najboljih filmova 2020

D

Pjevačica priznala da se bavi prostitucijom

D

Ostavite komentar