Par na plaži slučajno nagovijestio da su svingeri, a onda im je sve postalo čudno - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Par na plaži slučajno nagovijestio da su svingeri, a onda im je sve postalo čudno

Kako piše Mirror, korisnica TikToka, Linda, postala je viralna nakon što je podelila kako je kupila kupaće kostime s istim motivom za nju i supruga dok su odlazili na odmor. Kupaći kostimi bili su ukrašeni ananasom i delovali su savršenima za odmor. Međutim, par je ostao zbunjen nakon što su drugi parovi bili malo previše ljubazni prema njima.

Ispostavilo se da motiv ananasa svinger parovi zapravo koriste kako bi se prepoznali na novim mestima i dali do znanja drugim parovima da ih zanima svingovanje

U ovom slučaju, skriveno značenje voća bilo je nepoznato Lindi koja je rekla da je samo mislila da su kupaći kostimi “slatki”. Njezn video koji opisuje ovaj incident postao je viralan i skupio je više od 2,8 miliona pregleda, a mnogi su priznali da nisu znali tajno značenje ovog motiva.

“Upravo sam shvatila da sam naterala dečka da nosi majicu s ananasom, dok sam ja nosila haljinu s ananasom na odmoru prije dve godine”, napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Naša grupa shvatila je istu stvar na Havajima. Nismo imali pojma!”

Međutim, jedan svinger je objasnio: “To je naš životni stil i tako je već godinama. Motiv ananasa je više neka šala. Svakako nemamo pretpostavke i ne prilazimo slučajnim ‘ananasima’ na odmoru.”

https://www.tiktok.com/@linjeanw/video/6987921599710186757?sender_device=pc&sender_web_id=6989882642066720262&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Danas objavljeno

Zašto nikada ne bi trebalo piti kafu čim se probudimo

Zeljka

Srednjovekovni sjaj Maroka: Mjesta u Fesu koje ne smijete da zaobiđete

Zeljka

Preminuo glumac Vili Garson – Stanford iz serije “Seks i grad”

Zeljka

Ostavite komentar