14. Novembra 2021.

Papreni honorari za Novu godinu: Nataša Bekvalac dobila ponude koje se ne odbijaju

Big Portal

Pevačica je zakazala nastupe za doček Nove 2022. godine i reprizu, i to za honorar od 70.000 evra

Naime, pevačica je, kako se navodi, dobila ponude koje se ne odbijaju, a 31. decembra i 1. januara Nata će nastupati u dva luksuzna prestonička hotela.

– Potražnja za Natašom je velika zbog toga što su njeni nastupi uvek veoma posećeni. Prošle godine je takođe imala dogovoren nastup za novogodišnju noć, ali nažalost, zbog epidemioloških mera ga je otkazala. S obzirom na to da ove godine nije ista situacija sa kovidom, ona je odlučila da 2022. godinu dočeka sa beogradskom publikom u jednom prestižnom prestoničkom hotelu – rekao je na samom početku razgovora izvor blizak pevačici.

– Nataša mnogo voli svoju publiku, smatra da su se svi uželeli muzike i druženja zbog čega je reprizu Nove godine ugovorila u drugom hotelu, gde će takođe napraviti nezaboravnu žurku – rekao je sagovornik i otkrio sumu koju će pevačica uzeti za ove dve praznične večeri.

– Dobila je ponude koje se ne odbijaju. Za doček i reprizu uzeće 70.000 evra. Ona je velika zvezda i oko nje se svi otimaju, zbog toga su joj vlasnici ovih hotela ponudili velike pare na koje niko ne bi ostao imun – tvrdi izvor, koji dodaje da Nataša uvek ispred novca stavlja zdravlje svojih fanova.

– Iako je decenijama u ovom poslu, Nataša je uvek uzbuđena pred svaki svoj nastup. Ona jedva čeka novogodišnje druženje sa publikom, pogotovo što za prošli doček nije nastupala. Kada god stane na binu i zapeva, Nataša postaje skroz druga osoba, to je nešto neobjašnjivo, ali i nakon svih godina je tako. Uskoro će krenuti sa probama i sprema se da napravi nezaboravnu žurku – rekao je za kraj izvor.

Foto Dušan Petrović

(Alo)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare