Papige 'sklonjene' iz parka jer su psovale posjetioce - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Papige ‘sklonjene’ iz parka jer su psovale posjetioce

Pet novih papiga u parku divljih životinja Lincolnshire osoblje će privremeno skloniti s očiju i iz ušiju javnosti jer su neprestano psovale posjetioce.

Nepristojne papige stigle su u park divljih životinja Lincolnshire u Engleskoj 15. avgusta. Provele su karantinu u istoj prostoriji i jedna drugoj obogatile repertoar psovki, rekao je voditelj parka.

Stiv Nikols rekao je da je psovanje papiga nasmijavalo osoblje, što je, pak, pet sivih afričkih papiga samo poticalo da nastave, prenosi Independent.

Nikols je kazao da je park i prije udomljavao “bezobrazne” papige i da je to “vrlo komično”.

“Ali slučajno smo udomili pet papiga iste sedmice i sve su provele karantin zajedno, što znači da je jedna prostorija bila puna papiga pogana jezika”, rekao je Nikols.

“Što više psuju, to se vi više smijete pa ih to motiviše da psuju i dalje”.

Papigama nije dugo trebalo da s opscenostima počnu i u parku.

“Doslovno nam je već nakon 20 minuta rečeno da su psovale posjetitioce i svakakvi prostakluci su izgovoreni”, rekao je Nikols.

Iako su posjetioci vidjeli smiješnu stranu situacije, park je odlučio povući papige iz javnosti jer se bliži vikend i doći će puno djece.

Prostakuše će biti razdvojene i odvojeno smještene u nastambu s pristojnim papigama pa se upravi parka se nadaju da će okruženje i njih upristojiti.

Danas objavljeno

Poslije crvenog tepiha, pravac plaža: Manekenka haljinu zamijenila minijaturnim bikinijem

Zeljka

Većina ih svakodnevno koristi, a ne zna koliko su štetne – ove tri stvari što pre izbacite iz kuće

Zeljka

Sudaranje pesnicama odlazi u zaborav: Rukovanje se vraća na velika vrata

Zeljka

Ostavite komentar