Pantelić donira krvnu plazmu: Ono što kažem, to uvek i ispunim - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Pantelić donira krvnu plazmu: Ono što kažem, to uvek i ispunim

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić donirao je krvnu plazmu, što je i najavio posle izlečenja od koronavirusa.

Pantelić je bio zaražen koronavirusom početkom marta.

Posle izlečenja i 21 dana, stekli su se uslovi da Pantelić donira krvnu plazmu, što je i najavio da će uraditi, odmah posle izlečenja.

Pantelić će na ovaj način pomagati koliko god može, rekao je u izjavi za “RTS”.

Lep je osećaj kad pomažeš nekog drugog, tačnije pacijentu koji je oboleo i kad time možemo da olakšamo posao medicinskoj službi. Ono što kažem, to uvek i ispunim.

Dokle god bude bilo potrebno, tu sam na raspolaganju Institutu i da se pomogne medicinarima u borbi protiv COVID-a. Nadam se da ih bar neće biti još dugo i da će se naša zemlja izboriti.
Ako je neko od početka u karantinu to sam ja, znam da nije lako, da već predstavlja i psihološku barijeru i dolazimo u situaciju da jedva čekamo kraj.

Ne vidim razlog da sad pred kraj pokvarimo sve što smo radili prethodnih mesec i po – dva. Treba nam strpljenje još jedan vikend sa porodicom, svi bismo hteli da izađemo da se družimo, ali moramo biti odgovorni prema društvu u kom živimo”, izjavio je Pantelić.

Danas objavljeno

Medvedev: Čak i ako osvojim Rolan Garos, reći ću to

Zeljka

Mijailović: Zabrana je nesporazum, vratili smo 2.700.000 evra duga

Zeljka

Jokić: Pomogla nam je nadmorska visina

Zeljka

Ostavite komentar