Pančev: Makedonija može da iznenadi - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Pančev: Makedonija može da iznenadi

Darko Pančev, proslavljeni napadač Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, smatra da Severna Makedonija ne treba da se zadovolji samo učešćem na Evropskom prvenstvu.

Makedonci su u grupi C sa reprezentacijama Holandije, Austrije i Ukrajine.

Nije to neka preterano jaka grupa. Možemo da napravimo jedno lepo iznenađenje. Holandija je jedina reprezentacija ekstra klase. Sa Austrijom i Ukrajinom apsolutno može da se igra. Ovo je sjajna prilika da Evropi demonstriramo visok kvalitet. Nemamo šta da izgubimo, ioanko niko od nas ništa ne očekuje“, rekao je Pančev.

Legende Marakane | Darko Pančev - YouTube

Kao glavni kvalitet reprezntacije Severne Makedonije, Pančev vidi veoma veliki kvalitet u veznom redu.

Tu imamo četiri izvanredna igrača. Predvodi ih Ademi, koji je kapiten Dinama iz Zagreba. Tu su još Bardi, Alijoski i Elif Elmas iz Napolija, koji je jedan od najvećih talenata na ovim prostorima. Sa svima mogu da se nadigravaju“, kaže Pančev.

Jedan od najboljih napadača u istoriji Jugoslavije, imao je priliku da oseti draž učešća na velikom takmičenju na Svetskom prvenstvu u Italiji 1990. godine.

To je nezaboravno iskustvo. Mogu da poručim našim igračima da uživaju u svakom trenutku. Samo ako su opušteni, moći će da se pokažu u pravom svetlu“, istakao je Pančev.

Sportklub.

Danas objavljeno

ATP Tur finale: Ko je siguran i ko je još u igri?

Vanja A

Memfis drugoj zvijezdi dao 105 miliona

Vanja A

Marko Pešić: Moj otac nema koronu

Vanja A

Ostavite komentar