21. Septembra 2022.

Pametni satovi i narukvice – zdravlje nadohvat ruke

Big Portal

Svestrani saveznik – Huawei Band 7

Kako su pametne narukvice omiljene kod korisnika naročito zbog svoje udobnosti i funkcija, kreirana je Huawei Band 7. Sa najtanjim kućištem od samo 9,99 mm i težinom od 16 g, kao i modernim materijalima koji su korišćeni pri izradi, ovu narukvicu ćete moći da nosite svakodnevno, tokom treninga pa čak i tokom spavanja jer je veoma lagana.

HuaweiBand7_1.jpg

Zdravstvene funkcije dostupne korisnicima su na visokom nivou. Huawei Band 7 je opremljen tehnologijom TruRelax, koja meri stres i pruža korisne savete vezane za opuštanje, poput vežbi disanja. Uz sportske funkcije koje narukvica poseduje, bitno je znati kakvo je stanje organizma tokom treninga. Huawei Band 7 meri broj koraka, kao i krvni pritisak, a pomaže i pri kreiranju rutine spavanja zbog TruSleep tehnologije praćenja odlazaka na spavanje, buđenja, popodnevnog odmora i kvaliteta sna.

Najbolji pametni sat ove godine – Huawei Watch GT 3 Pro

Uz elegantni Huawei Watch GT 3 Pro, ostaćete u formi a disciplina i motivacija za treniranje će biti na visokom nivou zbog personalizovanih planova za trčanje i mnoge druge sportske aktivnosti. Cenjenu EISA nagradu je dobio ove godine, čime je dodatno potvrđen vrhunski kvalitet ovog Huawei uređaja. Ono što svima znači je praćenje stanja organizma tokom dana, bilo da su u pitanju redovni planovi ili treniranje visokog intenziteta. Sat je dizajniran tako da bolje prijanja zglobu, čime su i merenja koja pravi svojom sofisticiranom tehnologijom preciznija. Huawei Watch GT 3 Pro pruža informacije o visini krvnog pritiska, kvalitetu sna, kao i broju otkucaja srca uz TruSeen tehnologiju koja pažljivo i detaljno prati a zatim i obaveštava o eventualnim nepravilnostima u radu srca, ako odstupaju od prosečnih vrednosti.

Watch GT 3 Pro

Ovaj sat uz svoje napredne zdravstvene funkcije pomaže korisnicima da brinu o svom telu i umu, kao i da pravovremeno reaguju ako uoče da nešto nije u redu. Putem personalizovanih podešavanja, jednostavno se može podesiti veliki broj bitnih stvari, poput podsetnika na lekove, raniji odlazak na spavanje, dnevni unos vode kao i jačinu odrađenog treninga tog dana. Zbog korisnih funkcija kojima Huawei Watch GT 3 Pro raspolaže, ovaj pametni sat je idealan saputnik koji vas motiviše da razvijete zdrave navike.

Huawei Health i noviteti koji stižu

Vezu sa drugim uređajima Huawei ekosistema ovi pametni satovi imaju putem aplikacije Huawei Health, koja ima veliki broj prednosti. Uz njenu pomoć, svi izmereni parametri su lako dostupni. Prikupljene informacije o vežbanju i zdravlju su zabeležene na jasan način, uz  adekvatne profesionalne savete koji će pomoći u preventivi različitih zdravstvenih stanja i poboljšanju trenutnih rezultata. Ujedno, na ovoj aplikaciji možete pronaći korisne savete kao i predloge plana vežbanja.

Ono što će posebno obradovati ljubitelje interesantnih gedžeta je da uskoro stiže još jedan pametni sat kompanije Huawei, koji će upotpuniti njihovu već bogatu ponudu nosivih uređaja.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare