7. Marta 2021.

Pamela Anderson se vraća u Kanadu i prodaje vilu u Malibuu

Big Portal

Pamela Anderson, zvezda serije Čuvari plaže, napustila je Kanadu zbog angažmana u Plejboju, a sada se vratila u svoju domovinu i prodaje luksuznu vilu u Malibuu.

Nedavno se udala za svog nekadašnjeg telohranitelja Dana Hajhursta i preselila se na imanje svoje bake na ostruvu u blizini Vankuvera.

Vilu u laguni u Malibuu Pamela je kupila 2000. godine za nepuna dva miliona dolara, a kasnije je vikendicu u „šebi šik“ stilu rekonstruisala u novi dom za sebe i svoja dva sina.

„Trebalo mi je 10 godina da je izgradim i uložim još osam miliona dolara da bi ovako izgledala“, navodi poznata glumica.

Prostrano dvorište sa bazenom

Kuća u Malibuu površine od oko 500 kvadratnih metara ima tri spavaće sobe, veliki dnevni boravak, trpezariju i kuhinju otvorenog plana sa kaminom, terasu na krovu i prostrano dvorište sa bazenom i delom za druženje i sunčanje. Stepenište vodi do glavne spavaće sobe koja ima svoj balkon, kupatilo i saunu. Na imanju se nalazi i kuća za goste, iz koje se, kako tvrdi vlasnica, pruža najlepši pogled.

Spavaća soba sa terasom

„Napustila sam svoj mali grad u ranim dvadesetim godinama zbog Plejboja, putovala po celom svetu, samo da bih se vratila kući – jednom od najlepših mesta na svetu“, rekla je u intervjuu za časopis Pipl. „Vratila sam se u jednom komadu. Čudo. Ja sam srećna devojka“.

Izvor: RTS

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare