Pamela Anderson se razvela nakon 12 dana - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pamela Anderson se razvela nakon 12 dana

Američka glumica i nekadašnja zvijezda serije “Baywatch” Pamela Anderson razvela se od sada već bivšeg supruga, mogula filmske industrije Jona Petersa.

Anderson je okončala brak sa Petersom nakon samo 12 dana.

Informaciju o petom Pamelinom braku je objavio The Hollywood Reporter, a to je bila tajna ceremonija koja je obavljena u Malibuu u Californiji. Međutim, nakon manje od dvije sedmice par se odlučio razvesti.

“Bili bismo veoma zahvalni na vašoj podršci dok koristimo vrijeme za sebe kako bismo razmislili šta želimo od života i jedno od drugog. Život je putovanje, a ljubav je proces. S tom univerzalnom istinom na umu, zajedno smo odlučili da poništimo naš bračni certifikat. Hvala vam što poštujete našu privatnost”, navodi se u Pamelinoj izjavi koju je njen predstavnik ustupio za Fox News.

Pedesetdvogodišnja Anderson i sedamdesetčetverogodišnji Peters vjenčali su se 20- januara.

“Ona poznaje Jona oduvijek, ali nikad nije živjela sa njim. A dok ne živite s nekim…recimo samo da je Pamela tražila razvod. Vraća se u svoj stan u Ladysmith u Kanadu kako bi bila sa svojom porodicom”, rekao je izvor blizak glumici.

Anderson i Peters iza sebe imaju po četiri braka, ona je bila udata za Tommyja Leeja, Kida Rocka i dva puta za Ricka Salomana.

Izvor. Klix

Danas objavljeno

10 savjeta za buduće i sadašnje vlasnike pasa

Vanja A

U Amsterdamu pronađen slijepi putnik u prostoru za točak aviona, preživio 11-satni let

Vanja A

Kristina Agilera pohvalila Britni Spirs

Vanja A

Ostavite komentar