Pamela Anderson progovorila o ČUVARIMA PLAŽE - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pamela Anderson progovorila o ČUVARIMA PLAŽE

Pamela Anderson virtuelno je gostovala u emisiji kod Endija Kohena i tom prilikom otkrila sve o seriji “Čuvarima plaže”, gde je tumačila jednu od glavnih uloga.

Lepa glumica svetsku popularnost stekla je glumeći spasioca u jednoj od najgledanijih serija devedesetih godina.  2016. snimljen je i rimejk u vidu filma u kom igraju glumci Dvejn Džonson i Zek Efron. Ipak, Pamela nije oduševljena ovim filmskim ostvarenjem.

– Nije mi se svideo. Ostavimo lošu televiziju kao takvu, ne mora sve da se pretvara u bioskopski hit. Uložili su 65 miliona dolara u film, mi smo našu seriju napravili za 500 hiljada dolara. Imali smo iste eksplozije, iste scene u vodi, iste kostime. U tome je zabava biti kreativan. Zaista nije potreban toliki novac – bila je iskrena glumica i dodaje:

– Kritičari se možda neće složiti, ali postoji razlog zbog kog je serija trajala 11 sezona. Nije do glume, priča, golotinje i kostima, već do zabave koju smo pružali ljudima za skroman budžet – zaključila je Pamela koja je seriju napustila u petoj sezoni.

Danas objavljeno

Dadilja djece Anđeline Džoli: “Sklona je piću”

Vanja A

Koza upala u kancelariju i ukrala papire

Vanja A

Trudnica se povezala sa skotnom macom lutalicom, pa postale majke u isto vrijeme

Vanja A

Ostavite komentar