Pamela Anderson detaljno opisala dvostruki život bivšeg: "Ne mogu više da ćutim.." - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pamela Anderson detaljno opisala dvostruki život bivšeg: “Ne mogu više da ćutim..”

PAMELA ANDERSON detaljnije je opisala navodni dvostruki život bivšeg dečka Adila Ramija nakon što ga je optužila za prevaru i nazvala čudovištem, a on na Instagramu poručio da je povrijeđen. Iako je napomenula da je planirala ćutati, glumica i aktivistica na stranici je objavila mailove koje je razmijenila s Ramijevom bivšom Sidonie Biémont,…

PAMELA ANDERSON detaljnije je opisala navodni dvostruki život bivšeg dečka Adila Ramija nakon što ga je optužila za prevaru i nazvala čudovištem, a on na Instagramu poručio da je povrijeđen.

Iako je napomenula da je planirala ćutati, glumica i aktivistica na stranici je objavila mailove koje je razmijenila s Ramijevom bivšom Sidonie Biémont, s kojom ima blizance Zayna i Madi rođene 2016. godine.

Pamela je Sidonie pisala da joj je Rami “zgnjiječio obje ruke” tokom svađe i “vukao je okolo za kosu” tokom tuče prošlo ljeto. Kaže kako su je ruke toliko boljele da nije mogla otvarati boce.

Anderson se javila Ramijevoj bivšoj u namjeri da s njom postane prijateljica. Biémont je rekla da su ona i Rami nastavili sa seksualnim odnosima, a Rami je njoj rekao da je romansa s Pamelom samo za publicitet. Biémont i Rami navodno su prekinuli 2017. kad je on počeo izlaziti s Pamelom.

https://www.instagram.com/p/Bn6qpC2Aa2h/?utm_source=ig_embed

Biémont tvrdi i da joj je Rami rekao kako su on i Pamela samo prijatelji te da ne žive zajedno.

Anderson je odgovorila da su ona i Rami kupili zajednički dom. “Žao mi je. Živim s Adilom više od dvije godine. Nikad nisam upoznala muškarca poput njega. Živjeti više života. U šoku sam. Žao mi je zbog tebe i vaših dječaka. Ostavljam ga. Zauvijek ovaj put. Previše mi je. Pokušala sam otići 10 puta, no uvijek me pronađe i preklinje da se vratim.”

Pamela je optužila Ramija i da ju je izolovao od voljenih, na što je aludirala u svojoj prvoj objavi o prekidu.

Index

Danas objavljeno

Parče papira prodato na aukciji za više od 200.000 funti?!

Vanja A

Slavne dame koje nisu imale intimne odnose prije prve bračne noći, razlozi će vas sigurno iznenaditi

Vanja A

Heidi Klum u djetinjstvu imala hit frizuru, da li biste je prepoznali?

Vanja A

Ostavite komentar