Pacovi masovno napadaju Tesla automobile - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Pacovi masovno napadaju Tesla automobile

Tesla je najnoviji proizvođač automobila koji je imao probleme s napadima glodara.

Prema New York Postu, pritužbe na to da Tesle napadaju pacovi su u porastu i sada predstavljaju značajnu brigu za mnoge vlasnike.

I, razumljivo, kupci novih automobila nisu oduševljeni kada, nakon što plate visoku premiju za moderni automobil, otkriju da je zbog upotrebe određene vrste materijala primaljiv glodarima.

U čemu je problem? Kako piše Revija HAK, rastući problem u automobilskoj industriji svodi se na upotrebu izolacijskog ožičenja na bazi soje umesto materijala na bazi nafte koji su se koristili do pre desetak godina. Soja privlači glodare…

Nekoliko proizvođača automobila suočilo se s tužbama zbog rastućih problema sa pacovima. Međutim, do sada Tesla nije morao da se suočava s pravnim postupkom zbog ovih problema.

To se, međutim, može promeniti, jer sve više Tesla vozila počinje da se pojavljuje u gradovima sa značajnom populacijom glodara poput Njujorka, izveštava NYP.

Postpandemijski aranžmani u kojima su kancelarije zatvorene ili zapošljavaju manje stalno zaposlenih radnika možda su takođe doprineli promeni jer pacovi traže alternativne izvore hrane…

Izvor: B92

Danas objavljeno

Rolls-Royce najavljuje “istorijsko EV saopštenje”

Zeljka

Uskoro novi Chevrolet Corvette Z06

Zeljka

Lamborghini priprema električni 2+2 sportski model

Zeljka

Ostavite komentar