Ozzy Osbourne objavio solo materijal uprkos lošem zdravlju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ozzy Osbourne objavio solo materijal uprkos lošem zdravlju

Prvi nakon deset godina

Stanar Rock and Roll Hall of Fame i  Grammy® nagradama ovenčan pevač i tekstopisac,  OZZY OSBOURNE je objavio Under The Graveyard, njegov prvi solo rad u proteklih skoro deset godina. Masivna pesma koja započinje kao balada kojom dominira Ozzyjev snažni vokal, razvija se u moćnu i dinamičnu rock/metal numeru. Singl  će se naći na njegovom budućem albumu ORDINARY MAN, najavljenim za početak 2020.
“Ovaj album je poklon od moje više sile i za mene predstavlja dokaz da nikada ne treba odustajati”, izjavio je OZZY nakon brojnih zdravstvenih problema.
“Sve je počelo tako što me je moja ćerka (Kelly)  pitala želim li da radim na pesmi Posta Malonea’”, objašnjava OZZY. “Moje prvo pitanje bilo je ‘ko je dođavola Post Malone?!’ . Otišao sam do Endrjuove [Andrew Watt]  kuće a  on je objasnio da ćemo brzo biti gotovi. Nakon što smo završili, pitao me je ‘da li bi bio zainteresovan da počnem da radim na albumu?’. Rekao sam da bi to bilo ****no sjajno, ali da ne želim da provedem 6 meseci u podrumu njegovog studija. Tako da smo za kratko vreme uradili album. Duff [McKagan] i Chad [Smith] bi došli u studio gde smo svirali tokom dana, a uveče sam pisao pesme. Prethodno sam morao da priznam Sharon da ću raditi na ploči, mada ni sam nisam verovao da imam snage za to. Ali je Andrew ipak izvukac tu snagu iz mene. Zaista se nadam da će ljudi slušati i uživati u ovoj ploči, jer sam uložio moje srce i dušu u nju.” kaže OZZY.

Izvor: Mjuznews

Danas objavljeno

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Njena ljepota oduzima dah: Ovo je prva supruga Johnnyja Deppa za koju niko ne zna

Vanja A

Ostavite komentar