30. Augusta 2022.

Ozi Ozborn: “Ne želim da umrem u Americi”

Big Portal

Ozi (73), nekadašnji frontmen hevi metal benda Black Sabbath, je odrastao u Birmingemu i u intervju za Observer newspaper rekao je da ne želi da bude sahranjen na groblju Forest Lawn u Kaliforniji, gde počivaju brojni poznati i slavni.

Par, koji je u braku od 1982. godine, preseliće se u svoju 120 godina staru kuću Welders House u Bakingemšajeru u Engleskoj.

“Sit sam gledanja svakodnevnog ubijanja. Sam Bog zna koliko je ljudi pobijeno u školskim pucnjavama. A da ne spominjem masovnu pucnjavu u Vegasu na koncertu. To je j…. ludilo, ne želim da umrem u Americi. Ne želim da budem pokopan u j….. Forest Lawnu. Ja sam Englez. Želim da se vratim“, rekao je u intervjuu.

Šeron Ozborn insistira da dijagnostikovanje Parkinsonove bolesti nije motiv za odluku njenog supruga da se vrate u Englesku.

“Ne, nije to. Jednostavno, došlo je vreme. Amerika se drastično promenila. To više uopšte nisu Sjedinjene Američke Države. Ništa tu nije sjedinjeno. To je sada vrlo bizarno mesto“, ocenila je.

Ozi je bio vodeći vokal benda Black Sabbath, koji su osnovali 1969. godine gitarista Tony Ajomi, basista Gizer Batler, bubnjar Bil Vord i on.

Početkom dvehiljaditih, Ozi je postao zvezda rijalitija na MTV, pod nazivom “The Osbournes”, u kojoj je nastupao uz suprugu i decu.

Svoj 13. po redu solo album, “Patient Number 9” objaviće 9. septembra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare