Oženjeni fudbaler uhvaćen kako ljubi manekenku - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Oženjeni fudbaler uhvaćen kako ljubi manekenku

Patris Evra (39), slavni fudbaler koji se tokom karijere ponajviše isticao u dresovima Mančester junajteda i Monaka, uhvaćen je ovih dana kako ljubi 14 godina mlađu djevojku.

Otkrio je to britanski list Daily Mail, koji je svoje čitaocima počastio i pikantnim fotografijama koje možete vidjeti.

Naime, Evru je neko fotografisao kako u jednom londonskom restoranu ljubi nizozemsku manekenku Margo Aleksandrom, odnosno kako je drži za pozadinu.

Evra na njihovom druženju nije nosio prsten, ali nije jasno je li možda u međuvremenu napustio suprugu Sandru, ženu koju je odveo ispred oltara 2007. godine i s kojom ima dvoje djece.

Sandra Evra, na njezinu žalost, godinama je morala živjeti s tračevima da joj je suprug nevjeran, a 2013. godine je iz medija doznala da je Playboy manekenka Karla Hau s njim dijelila postelju.

Hau je tabloidima tada reklča da ju je Evra tri mjeseca progonio, ali i istakla da joj niti u jednom trenutku nije htio priznati da ima suprugu i djecu. Uz pretpostavku da se Margaux Alexandra ipak malo bolje informisala, vidjećemo s narednim mjesecima misli li nekadašnji francuski reprezentativac ozbiljno ili je mlada Nizozemka samo njegov zadnji hir.

Nezavisne

Danas objavljeno

Dvejn Džonson „pazario“ sve čokoladice u prodavnici zbog greške iz mladosti

Zeljka

Zašto su uhapšeni rimski lažni gladijatori i centurioni

Zeljka

Spazili najdužu životinju na svetu, 45 metara dugačkih opasnih pipaka fomiralo „zid smrti“

Zeljka

Ostavite komentar