Oženio se nakon samo NEDJELJU DANA veze - BIGportal.ba
Ex Yu

Oženio se nakon samo NEDJELJU DANA veze

“Imao sam više sreće nego pameti.”

Popularni pevač Aco Pejović u srećnom je braku sa suprugom Biljanom više od 20 godina. On je, gostujući u jednoj emisiji, svojevremeno otkrio da se oženio kao vrlo mlad ali ono što je najviše šokiralo jeste priznanje da je stupio u brak nakon samo nedelju dana veze. 

– Imao sam više sreće nego pameti. Ja sam do te godine prošao mnogo toga što možda moja generacija tada nije. Mi smo sedam dana bili u vezi i uzeli se i evo već 20 i kusur godina smo zajedno. Mi smo sve ove godine jedno drugo upoznavali – otkrio je pevač.Aco i Biljana PejovićFoto: Srbija Danas

Biljana i Aco su roditelji tri ćerke, Marije, Ive i Magdalene. 

Pevač je nedavno u teškoj ispovesti pred kamerama pričao i o teškom periodu kroz koji je prošao zbog zdravstvenih problema koji su snašli njegovu suprugu.

– Rekli su mi da od hiljadu samo jedno preživi kad pukne aneurizma. Lekar koji je vodio nju na operaciju je zvao moju decu da je vide jer bi to možda mogao da bude poslednji put – pričao je Aco, vidno potresen.

– Nekako sam osećao potrebu da budem sam sa klincima. Sednem sa njima, zagrlim ih i kažem: “Možemo da ostanemo bez mame, ali…” – rekao je pevač, koji je umalo zaplakao pred kamerama.

Danas objavljeno

Preminuo Raša Đelmaš, nekadašnji bubnjar Yu grupe

Zeljka

Vidić na tribinama, saigrači na terenu – legende igrale za život Radovana Radakovića

Zeljka

MUŽ UZEO SVU IMOVINU: Ostavio je na ulici, bez dinara!

Zeljka

Ostavite komentar