Oženio se nakon samo NEDJELJU DANA veze - BIGportal.ba
Ex Yu

Oženio se nakon samo NEDJELJU DANA veze

“Imao sam više sreće nego pameti.”

Popularni pevač Aco Pejović u srećnom je braku sa suprugom Biljanom više od 20 godina. On je, gostujući u jednoj emisiji, svojevremeno otkrio da se oženio kao vrlo mlad ali ono što je najviše šokiralo jeste priznanje da je stupio u brak nakon samo nedelju dana veze. 

– Imao sam više sreće nego pameti. Ja sam do te godine prošao mnogo toga što možda moja generacija tada nije. Mi smo sedam dana bili u vezi i uzeli se i evo već 20 i kusur godina smo zajedno. Mi smo sve ove godine jedno drugo upoznavali – otkrio je pevač.Aco i Biljana PejovićFoto: Srbija Danas

Biljana i Aco su roditelji tri ćerke, Marije, Ive i Magdalene. 

Pevač je nedavno u teškoj ispovesti pred kamerama pričao i o teškom periodu kroz koji je prošao zbog zdravstvenih problema koji su snašli njegovu suprugu.

– Rekli su mi da od hiljadu samo jedno preživi kad pukne aneurizma. Lekar koji je vodio nju na operaciju je zvao moju decu da je vide jer bi to možda mogao da bude poslednji put – pričao je Aco, vidno potresen.

– Nekako sam osećao potrebu da budem sam sa klincima. Sednem sa njima, zagrlim ih i kažem: “Možemo da ostanemo bez mame, ali…” – rekao je pevač, koji je umalo zaplakao pred kamerama.

Danas objavljeno

Halid Bešlić o supruzi Sejdi: Ona svaku moju pjesmu prva čuje

Vanja A

Lepa Brena i Boba Živojinović slave 31. godišnjicu braka, a ovako je izgledalo njihovo vjenčanje

Vanja A

Porodila se košarkašica Nataša Kovačević

Zeljka

Ostavite komentar