Oženio se Nadal - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Oženio se Nadal

Španski teniser Rafael Nadal i njegova dugogodišnja djevojka Chiska Marija Franciska Pereljo vjenčali su se danas na sjeveru Majorke, u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Sudbonosno “da” Nadal i Pereljo rekli su oko 14.00 sati u zamku iz 17. vijeka “Sa Fortalesa”, koje se smatra najskupljim privatnim vlasništvom u Evropi.

Vjenčanju su prisustvovali i bivši kralj Španije Huan Karlos i njegova supruga Sofija.

Svi gosti na vjenčanje su stigli autobusima, osim bivšeg kralja i njegove supruge, koji su došli automobilom.

Španski mediji prenose da su Nadal i Pereljo, koji se zabavljaju 14 godina, željeli jednostavno i intimno venčanje.

Tokom vjenčanja bila je zabranjena upotreba mobilnih telefona i drugih uređaja, kako bi se spriječilo fotografisanje i snimanje venčanja.

Pereljo je poznata po tome što ne voli javno da se eksponira i čuva svoj privatni život sa teniserom daleko od ociju javnosti.

Ona je dala otkaz na starom poslu u osiguranju kako bi postala projektni direktor u Fondaciji Rafaela Nadala, piše foxsports.com.au.

Mediji su ranije prenijeli da venčanju neće prisustvovati bračni par Šakira i Pike, što je mnoge iznenadilo, ali da se očekuje dolazak pjevača Enrikea Iglesiasa, NBA košarkaša Pau Gasol i fudbaler Iker Kasiljas.

Za pripremu hrane angažovan je jedan od najboljih kuvara koji ima i Mišelinovu zvjezdicu makarena de kastro, prenosi B92.

Danas objavljeno

Prvi hotel u svemiru trebao bi biti otvoren 2027. godine

V.R.

Traže 600 miliona $ odštete: D&G podnio tužbu protiv dva američka modna blogera

V.R.

Ćerka Rudija Džulijanija: Trojke su me učinile boljom osobom

V.R.

Ostavite komentar