Ozbiljno mu uzdrmala brak: Kako danas izgleda bivša ljubavnica Davida Beckhama koja ga je prodala medijima? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ozbiljno mu uzdrmala brak: Kako danas izgleda bivša ljubavnica Davida Beckhama koja ga je prodala medijima?

Idiličan brak Victorije i Davida Beckhama davne 2004. godine bio je pred raspadom. Razlog poremećenoj bračnoj idili bila je navodna nogometaševa afera s njegovom ličnom pomoćnicom Rebeccom Loos.

Naime, slavni nogometaš i njegova pomoćnica prvi su put fotografirani 2003. u noćnom klubu Ananda u Madridu. Rebecca je tada obasipala Davida pažnjom, a granice između privatnih i poslovnih odnosa svakim danom su se sve više pomicale.

Nakon što su u javnost dospjele ‘škakljive’ fotografije, Beckhamovi su ubrzo dali izjavu za medije u kojoj su negirali probleme u braku. Zanimljivo, Rebecca je nekoliko puta fotografirana u Victorijinom društvu i to u VIP ložama na stadionima.

Ipak saga se nastavila, pa se naknadno saznalo i da su te iste večeri David i Rebecca zajedno napustili klub i krenuli prema njegovu stanu u hotelu Santa Mauro. Revoltirana Victoria nazvala je Rebeccu i zaprijetila joj da se drži podalje od njenog supruga.

Victoria i David prebrodili su krizu, a Rebecca je iskoristila svojih pet minuta slave. Pozirala je za ‘Playboy’, ali i učestvovala u nekim reality emisijama.

U međuvremenu se udala za doktora kojeg je upoznala 2008. u jednom realityju, gdje je bio dio liječničkog tima na setu. Zaljubili su se nakon što je Rebecca izbačena iz istog te danas imaju dva sina.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Danas objavljeno

Preminuo glumac Rej Liota

M.

Frizura kao kod Heder Loklir iz najboljih dana – kosa bujna kao osamdesetih

Zeljka

Kako da se na prirodne načine zaštitite od komaraca

Zeljka

Ostavite komentar