Ovu pjesmu je Aca Lukas posvetio pokojnom prijatelju: "Dok je pjevam moja duša plače" - BIGportal.ba
Ex Yu

Ovu pjesmu je Aca Lukas posvetio pokojnom prijatelju: “Dok je pjevam moja duša plače”

Aca Lukas u svojoj knjizi “Ovo sam ja”, otkrio je mnoge tajnesa estrade, ali izneo je i do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života

Popularni pevač, u knjizi je otkrio i kako je nastala jedna od njegovih najemotivnijih pesama “Lešće”, koju je posvetio pokojnom prijatelju koji se predozirao.

Pemu “Lešće” Aca je posvetio pokojnom prijatelji

– Pesma “Lešće” je posvećena mom prijatelju koji je umro od posledica drogiranja i ona je poziv svima da kažu ne drogama. Pesma je nastala 1985. godine i svi iz moje generacije su je znali na Karaburmi i pre nego sam je snimio. Morao sam da snimim i otpevam tu pesmu, jer je neraskividi deo mog života – ispričao je Aca te nastavio:

 Iako u mom oku ponekad, dok je pevam, drugi ne primete suzu, moja duša plače. Pesma je inspirisana pričom o devojci sa Karaburbe koja svakodnevno odlazi na groblje “Lešće” i nosi cveće na grob svog umrlog momka. On je umro od posledica drogiranja. Svaki put pre nego otpevam, volim da publici objasnim kome sam je ja posvetio – svom pokojnom prijatelju koji je takođe umro od posledica drogiranja. Nikad nisam hteo da snimim spot za tu spesmu, jer sam znao da bi to bio moj poslednji snimak.

Danas objavljeno

Da li znate ko je djevojčica sa slike?

Vanja A

Dijana Đoković nakon mnogo godina otkrila

Vanja A

“Praktična žena” Nataša Pavlović: Imala sam sve jedinice u školi, bila sam kao biljka

Vanja A

Ostavite komentar