OVO VEĆ PRELAZI SVAKU MJERU: Novi slučaj nesavjesne vožnje preko pružnog prelaza - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

OVO VEĆ PRELAZI SVAKU MJERU: Novi slučaj nesavjesne vožnje preko pružnog prelaza

Iz “Željeznica RS” opet apeluju na kršenje saobraćajnih propisa na putnom prelazu “Šljunkara”, dionica pruge Modriča – Koprivna, nakon novog snimka na kojem se vidi da vozač kombija ignoriše svjetlosnu signalizaciju.

Na snimku se, naime, vidi da nesavjesni vozač obilazi spuštene polubranike i ugrožava ličnu kao i bezbjednost ostalih učesnika u saobraćaju, kao i odvijanje željezničkog i drumskog saobraćaja.

– Na putnom prelazu “Šljunkara”, na dijelu pruge između Modriče i Koprivne, ponovo se dešava ozbiljno kršenje saobraćajnih propisa i ugrožavanje bezbjednosti odvijanja željezničkog saobraćaja. Nama nije u cilju da ovakvim video objavama zabavimo javnost, nego da najozbiljnije ukažemo na veliki problem koji postoji, te iznova upozore nesavesne vozače na opasnosti kojima se izlažu – navodi se u saopštenju.

3.2.2020. Putni prelaz "Šljunkara" deonica pruge Modriča – Koprivna

Danas oko 14 časova na putnom prelazu "Šljunkara" na delu pruge između Modriče i Koprivne, ponovo se dešava ozbiljno kršenje saobraćajnih propisa i ugrožavanje bezbednosti odvijanja željezničkog saobraćaja. Vozač kombija, ignoriše svetlosnu signalizaciju, obilazi spuštene polubranike, i ugrožava ličnu kao i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju, kao i odvijanje željezničkog i drumskog saobraćaja.Željeznicama Republike Srpske nije u cilju da ovakvim video objavama zabave javnost, nego da najozbiljnije ukažu na veliki problem koji postoji, te iznova upozore nesavesne vozače na opasnosti kojima se izlažu.

Posted by Željeznice Republike Srpske A.D. Doboj (zvanični profil) on Monday, February 3, 2020

Podsjetimo, mehaničari “Željeznica RS” snimili su i prije par dana još jedan primjer neodgovornog i opasnog prelaska vozila, preko istog pružnog prelaza.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Mika Aleksić negirao silovanja i polno uznemiravanje glumica

M.

Evakuacija u Parizu – pretnja bombom

M.

Kim smršao 20 kilograma, izvještaj odbacuje glasine da je koristio dvojnika

M.

Ostavite komentar