12. Aprila 2022.

Ovo vas godinama intrigira: Šta Marija Šerifović ima da kaže o svojoj zabranjenoj ljubavi

Big Portal

Naravno na tu temu, otkako je izašla iz “mraka” pop diva i vlasnica brojnih hitova nikada nije željela da govori tvrdeći da je njen emotivni život njena stvar.

S obzirom na to da još nijednu Marijinu djevojku nismo upoznali, kao i da smo nedavno došli do podatka, tačnije njene šokantne izjave po kojoj tvrdi da i dalje voli suprotni pol zapitali smo se da li je odluka da u javnosti kaže da je gej istinita stvar ili pak samo nekakav Marijin paravan i bezbjedan način da svoje mentalno zdravlje sačuva od glupih pitanja poput zašto ne nosi haljinice i ne šminka se.

Kako bismo ove naše nedoumice opravdali podsjećamo na jedan Šerifovićkin intervju u kom je istakla da će jednoga dana zasigurno biti sa muškarcem i sa njim imati porodicu, te da joj je to san.

– Volim muškarce i jednog dana ću sigurno imati porodicu i djecu. A sa ženama tek ponekad flertujem i to baš kada sam dobro raspoložena i kada to može da doprinese dobrom provodu. Flert je najbezazlenije što može da se dogodi u odnosu između dvije osobe kog god one pola bile. Iako možda tako ne izgleda, ja sam vesele prirode i veoma opuštena osoba. Prezirem kvalifikovanje ljudi po nacionalnosti, seksualnom opredjeljenju, boji kože – izjavila je ona tada.

Izvor: Story.rs

(M.M.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare