8. Septembra 2022.

Ovo su žene koje su osvojile srpske košarkaše

Big Portal

Nemanja Nedović i Mina Milutinović

https://www.instagram.com/p/CZrQ7L5sZvW/?utm_source=ig_web_copy_link

Njih dvoje su jedan od najpoznatijih parova na javnoj sceni, a njihova ljubavna priča počela je kad je Mina imala samo 19 godina. Prije dvije godine su odlučili da svoju vezu krunišu i brakom u Italiji. Mina se, inače, bavi manekenstvom.

“Teško je naći osobu koja će da te isprati u svemu što nosi karijera profesionalnog košarkaša i da se navikne na takav život. Teško je kad dođem nervozan sa utakmice, često je sama jer dosta putujem, ali Mina ima tu sreću da je posao ne vezuje za jedno mesto i da može da radi i bude sa mnom. Ja sam nju upoznao kad je imala 19 godina i njeno prvo pitanje je bilo ‘Je l’ ti moraš na svaki trening da ideš?’. Brzo sam joj objasnio, adaptirala se i odlučila da želi da bude sa mnom kroz sve to, s te strane je i meni sve olakšano. Mislim da je ta mladost tome doprinela, negde sam je formirao kao osobu”, ispričao je svojevremeno Nedović za “Mondo”.Marko Gudurić i Aleksandra Dujović

Marko Gudurić i Aleksandra Dujović

https://www.instagram.com/p/CUM1iLwMr4B/

Njih dvoje su često aktivni na društvenim mrežama, gdje kače porodične fotografije. Zajedno su sedam godina, a prošle godine su se i vjenčali, a u decembru su dobili i dete.

Marko i Iva Jagodić-Kuridža

https://www.instagram.com/p/5pI2U1RiLi/?utm_source=ig_web_copy_link

Marko i Iva su već duže vremena zajedno, a svoju ljubav krunisali su i brakom. Imaju troje djece, a njih dvoje se ne eksponiraju previše u javnosti.

Nikola Jokić i Natalija Jokić

https://www.instagram.com/p/BNUr4r1hP6-/?utm_source=ig_web_copy_link

Par je zajedno još od tinejdžerskih dana – od 2013. godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

“Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije. Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala”, ispričao je svojevremeno ovaj NBA košarka.

(b92)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare