19. Juna 2019.

Ovo su uhapšeni u akciji “Teatar”

Big Portal

U akciji kodnog naziva “Teatar” usmjerenoj na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja je ilegalno preprodavala veće količine droge i minsko-eksplozivnih sredstava uhapšeni su Anđelko Miličević, Milan Mitrović i Kristijan Majstorović, saznaju “Nezavisne”.

Tokom akcije oduzeto je 3,3 kilograma skanka, 1,1 kilogram spida, 100 grama kokaina, dva kilograma eksploziva i novac raznih valuta.

Miličević se tereti za preprodaju droge i minsko-eksplozivnih sredstva, dok su Mitrović i Majstorović osumnjičeni za preprodaju droge.

“Lica lišena slobode sumnjiče se da su kao organizovana kriminalna grupa duži vremenski period na području šireg područja grada Doboja vršili ilegalnu prodaju opojne droge čime su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija”, istakla je Mirna Miljanović načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Srpske.

Nakon završene kriminalističke obrade, navedene osobe će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti sprovedene u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

NEZAVISNE NOVINE

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare