Ovo su TOP 3 tračare u horoskopu - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Ovo su TOP 3 tračare u horoskopu

Njima se nikad ne povjeravajte jer ‘radio Mileva’ odmah radi. Njihova je svrha da ‘prenose vijesti’ većom brzinom od interneta, a pri tome i uživaju kada zamute svaku situaciju. OvanOvaj horoskopski znak jednostavno obožava – tračati i slušati druge tračeve. Pri tome daju ‘mašti na volju’ pa poprilično obogate priču…

Njima se nikad ne povjeravajte jer ‘radio Mileva’ odmah radi. Njihova je svrha da ‘prenose vijesti’ većom brzinom od interneta, a pri tome i uživaju kada zamute svaku situaciju.

Ovan
Ovaj horoskopski znak jednostavno obožava – tračati i slušati druge tračeve. Pri tome daju ‘mašti na volju’ pa poprilično obogate priču koju prenose kako bi trač bio što sočniji. Njima baš nikad ne odajite ništa iz svog privatnog života.

Strijelac
Poznato je kako su pripadnici ovog znaka vrlo komunikativni, a kada tome dodate da vole i tračati onda znate da svo svoje slobodno vrijeme provode u razgovoru s drugima. Kada bismo morali birati najdraže teme za tračanje onda su definitivno – bivši partneri, simpatije i ljubavni problemi svih oko njih..

Vodolija
Možda ste se iznenadili jer ovaj znak ponekad djeluje pomalo miran, no zapravo Vodolije jako vole dijeliti informacije iz svog života, ali i tuđeg, naravno. Jednom kada priča krene, kod njih naiđe na plodno tlo i priča se brzo razbukta.

Mh.hr

Danas objavljeno

Toking heds se plašili zatvora u Jugoslaviji

Vanja A

Brus Vilis postao prvi glumac koji je prodao prava na svog “digitalnog blizanca”

Vanja A

Vila bivše SFRJ u Njujorku prodata za 50 miliona dolara

Zeljka

Ostavite komentar