19. Augusta 2019.

Ovo su poznati muškarci koji nose titulu najboljih muževa

Big Portal

One su odabrale muškarce kojima je pripala titula najboljih supruga među poznatima.

Vil Smit 
On se uvek trudi da njegova žena Džejda bude u centru pažnje. Njihov brak je često na meti komentara, ali oni se na to ne obaziru i uživaju u svom braku i ljubavi.

Princ Hari 
Zbog ljubavi je bio spreman da uradi sve i zaštitio je svoju suprugu Megan Markl od svih negativnih komentara, piše Marie Claire. Svuda je prati i trudi se da joj udovolji.

Džon Ledžend 
Šta možete da uradite kada je vaša supruga jedna od najvoljenijih ličnosti na internetu? Pustite je da sija i uživate u tome što je ona srećna i ispunjena.

Džastin Timberlejk 
Pesma “Mirrors” posvećena je njegovoj supruzi Džesiki Bil. Tu je on opevao njihovu ljubav i izjavio da je ona njegova srodna duša.

Barak Obama 
Četrdeset četvrti predsednik Amerike jedan je od najpopularnijih političara svih vremena, a kako možete da zamislite uspešnog muškarca pored koga nije uspešna žena. Za sebe kaže da je sada predsednik jednog od najvažnijih klubova na svetu: Kluba obožavalaca Mišel Obame.

Tom Henks 
Rita Vilson dobila je svoju zvezdu na Bulevaru slavnih, a njen suprug Tom Henks tom prilikom održao je dirljiv govor. Njihov brak važi za jedan od najstabilnijih u Holivudu.

Džon Krasinski 
Pored dvoje dece – Violet i Hejzel, Emili Blant najviše na svetu voli njen muž Džon Krasinski. On je bio njen fan i mnogo pre nego što su se upoznali, a tek sada je oožava.

Kanje Vest 
Šta god da imate da kažete za Vestove, Kim i Kanje su baš jedno za drugo. Kanje podržava svoju suprugu u svemu što radi. Ona mu uvek vraća osmeh na lice i to je predivno.

Kris Hemsvort 
Iako će mnogi reći da je on postao najsrećniji čovek na svetu kada je dobio ulogu Tora, on za sebe kaže da je najsrećniji bio kada je upoznao i stupio u brak sa Elsom Pataki.

Denzel Vošington
Glumac je u braku sa Poletom 36 godina. Važe za skladan i jako moćan par u svetu poznatih

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare