Ovo su najpopularniji emodžiji 2021. - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Ovo su najpopularniji emodžiji 2021.

Danas često na mrežama razbijamo monotoniju objava ubacivanjem emodžija, a konačno smo dobili i listu najpopularnijih koji su korišćeni tokom 2021. godine, koju je upravo objavio zvanični Unicode konzorcijum zadužen za održavanje univerzalnih skupova emodžjija koje tako dobro poznajemo i volimo.

Unicode konzorcijum je prilično otmeno ime za neprofitnu grupu koja je generalno odgovorna za održavanje međunarodnog Unicode standarda, koji u suštini sadrži univerzalni tekst i emodžije.

kategorije.jpg

Za više statistike i još malo zabavnih informacija, svakako bi trebalo da posetite Unicode blog post koji je objavio najavu. Na primer, da li ste znali da trenutno postoje 3.663 emodžija u zvaničnoj upotrebi? Sigurno nismo imali pojma!

Svake godine Unicode konzorcijum uzima bezbroj podnesaka predloga emodžija da bi se ugradili u univerzalni softver za mobilne uređaje, a mi dobijamo najmanje nekoliko simpatičnih novajlija svake godine (kao što su novi emodžiji koji dolaze 2022.), kada ih odobri konzorcijum. I svake godine, javnost uglavnom stiče nove favorite koje obično koriste kada šalju poruke na mreži.

Članovi koji glasaju za nove emodžije i prate njihovu analitiku korišćenja uključuju Apple, Google, Microsoft i Emojipediju, kao i druge hardverske i softverske kompanije koje su deo neprofitne korporacije koja je Unicode konzorcijum.

Bechmark.

Danas objavljeno

Projekat Renegade ima za cilj da pojednostavi pokretanje ARM64 Windows 10/11 na Android uređajima

Vanja A

Najnovija ažuriranja Google Play Services i Play prodavnice donose nekoliko poboljšanja za vaš Android uređaj

Vanja A

Crvenu zvezdu na Instagramu prati više od pola miliona ljudi

Zeljka

Ostavite komentar