29. Septembra 2019.

Ovo su jasni pokazatelji da je žena zaljubljena “do ušiju”

Big Portal

Postoje osobe koje nisu dobre u pokazivanju emocija, a ako je u pitanju žena, neki znakovi će je ipak otkriti.

Prioritet su joj vaše potrebe

Vaša devojka možda nije tip osobe koja piše romantične poruke i šapuće vam “volim te”, ali ako su joj prioritet vaše potrebe i prilagođava svoj život kako bi se uklopila u vaš gusti raspored, to definitivno možete smatrati izrazom ljubavi.

Često priča o zajedničkoj budućnosti

Budućnost planiramo samo sa osobama koje volimo, a ako vaša devojka često priča o zajedničkom životu, nema većeg pokazatelja i dokaza za njenu ljubav prema vama, piše klix.ba. Čak i ako ne izgovori često “volim te”, to isto poručuje tako što deli svoje snove sa vama.

Upoznaje vas sa porodicom i prijateljima

Najlepše se osećamo u društvu prijatelja i porodice, a sa njima upoznajemo samo one prema kojima imamo osećanja, sa kojima delimo dobru hemiju, kao i onda kada smo ozbiljni u vezi. Ako devojka želi da upoznate njene prijatelje i porodicu, to je dobar znak.

Sa vama deli najdublje strahove i želje

Lako je deliti pozitivna sećanja sa prijeteljima, ali niko ne želi da deli najdublje strahove sa osobama u koje nema poverenja i koje nisu važne u životu. Ako znate tajne i najdublje strahove vaše devojke, onda ste u njenom srcu. Ako može sa vama da razgovara o svojim nesigurnostima, nema potrebe da govori da vas voli.

Očekuje od vas da budete bolji

Ako vas izluđuju njene konstruktivne kritike, konstantni napori da ukaže na vaše nedostatke, pokušajte to da gledate iz drugog ugla. Ona pokušava da vas podstakne da postanete bolja osoba. Lako je pronaći osobu koja će govoriti samo ono što želite da čujete, ali osoba koja rizikuje da ukaže na vaše slabosti to čini samo jer vas voli.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare