21. Decembra 2021.

Ovo su bivše djevojke Filipa Živojinovića

Big Portal

Poznat kao veliki zavodnik Živojinović je često dovođen u vezu sa poznatim i nepoznatim djevojkama. Međutim samo neke od njih javno je predstavio kao njegove izabranice.

Sa tim djevojkama bio je uglavnom u dugim vezama, a gotovo sa svakom je nakon raskida ostao u prijateljskim odnosima.

Prvu javnu vezu je imao sa Sofijom Milošević. Njih dvoje su ušli u emotivni odnos 2009. a vjerili su se nakon godinu dana. Međutim, do braka nije došlo jer je uslijedio raskid a i nova ljubav u Filipovom životu.

Nešto kasnije, 2011. godine kao bomba odjeknula je vijest kao bomba da je Živojinović u vezi sa Majom Mandžukom. Prvi put su se pojavili u javnosti na koncertu Zdravka Čolića, a Maja je zbog Filipa raskinula vezu sa biznismenom iz Crne Gore sa kojim je bila 10 godina.

Par je počeo da živi zajedno samo par mjeseci kasnije u Los Anđelesu gdje je Maja radila kao producent, a Filip kao sporstki agent. Njihova veza je pukla nakon četiri godine.

“Dok je ljubav trajala bilo nam je lepo i bili smo nerazdvojni. Do razlaza je došlo posle sitnih nesuglasica. Nije se umešala nikakva treća osoba. Filipu želim sve najbolje”, rekla je Maja tada.

Iako su im mnogi predviđali pomirenje, do toga nije došlo. Filip je kasnije upoznao Aleksandru Prijović sa kojom se oženio.

(Telegraf.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare