3. Marta 2021.

Ovo sigurno niste znali: Mirka Vasiljević otkrila dugo čuvanu tajnu sa snimanja filma “Mi nismo anđeli 2”

Big Portal

Mirka Vasiljević, jedna je od naših najepših glumical. Uživa u ulozi majke, a jedno od najboljih njenih ostvarenja bilo je u filmu “Mi nismo anđeli 2”, gde se prvi put susrela sa nekim stvarima.

Mlada i atraktivna glumica, otkrila je kako je dobila glavnu ulogu u filmu slavnog reditelja, ali i situacije koje su joj zadavale ozbiljne probleme:

–  Reditelj Srđan Dragojević je po srednjim školama tražio devojčicu koja će glumiti Sofiju. Međutim, nije našao ono što mu odgovara, jer su devojčice u tom uzrastu delovale dosta starije. Onda je krenuo da radi kastinge po osnovnim školama, a na jedan sam se i ja prijavila. Rekli su mi da sam im odmah zapala za oko i bila sam favorit za ulogu Sofije. Nakon dva meseca jedna devojka i ja smo ušle u najuži izbor i završni kasting imale smo u kafani koju je držao Nikola Kojo. Tu smo snimile nekoliko scena, jer su producenti i reditelj želeli da vide kako izgledamo u kadru sa Kojom. Sutradan su me pozvali i rekli da sam dobila ulogu – rekla je Mirka i dodala:

https://www.instagram.com/p/CDLQABzlX7H/?utm_source=ig_embed

– U tom filmu imala sam tri-četiri partnera sa kojima sam se ljubila i to mi je bilo najteže, jer sam imala samo 13 godina. Najveći strah i stres sam osećala zato što je trebalo da se ljubim sa nepoznatim ljudima, a nisam imala nikakvog iskustva. Svakog dana sam proveravala da li ću morati da snimim ljubavne scene. Kada bi mi rekli da nema takvih kadrova, odahnula bih – priča Mirka kroz smeh i objašnjava da je prvi, pravi poljubac ipak imala pred kamerama:

– U osnovnoj školi sam imala neke simpatije, ali to su sve bili neki poljupci u obraz i na brzinu. Prvi, ozbiljniji poljubac imala sam na snimanju filma “Anđeli 2”. Prve emotivne scene imala sam sa Goranom Jevtićem. Sećam se da sam bežala od njega na setu, da nemamo nikakav kontakt, zato što mi je sve to bilo strano i stresno. Celu noć pre te scene nisam spavala. Moji su mi rekli da će krenuti sa mnom na snimanje, ako treba. Otišla sam sama da probijem led. Goran je primetio da mi je nelagodno pošto je bio stariji i iskusniji i na pravi način mi je prišao i pomogao. Objasnio mi je da je to uloga i da to ne radi Mirka, već Sofija i da su takve scene uobičajne za ovaj posao – rekla je Mirka.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare