Ovo niste imali priliku često da vidite: Zajednički snimak Tome i Silvane - BIGportal.ba
Ex Yu

Ovo niste imali priliku često da vidite: Zajednički snimak Tome i Silvane

Redak video snimak

Na Jutjub kanalu Moje Braničevo postavljen je redak snimak popularnih pevača narodne muzike iz 1972. godine. Poseban kuriozitet čini to što se na njemu nalaze zajedno Toma Zdravković i Silvana Armenulić. 

Na pomenutom snimku vidi se Silvana Armenulić u društvu Tome Zdravkovića i Bore Drljače na svečanom dočeku koji su im organizovali lokalni organizatori skupa. U to vreme, Toma i Bora su još uvek bili pevači čija je karijera išla uzlaznom putanjom. Silvana je bila na vrhuncu slave.

Pevačka družina je domaćinski dočekana o čemu svedoči zanimljiva fotografija na kojoj jedu pečeno pilence. Nije bilo noža i viljuške jer je bilo slađe jesti prstima.

Bio je to događaj koji prepričavaju generacije. Meštani Braničeva su ugostili zvezde narodne muzike jednog hladnog februarskog dana početkom sedamdesetih. Selo su posetili Silvana Armenulić, Toma Zdravković, Bora Drljača i drugi izvođači u okviru manifestacije “Karavan Večernjih novosti”. Pored radoznalih meštana goste su dočekali vitezovi “LJubičevskih konjičkih igara”. Istog dana je održan koncert narodne muzike u Domu kulture.

Danas objavljeno

Ljubavna priča Petra Graša i 14 godina mlađe Hane, ćerke njegovog prijatelja

Vanja A

Vuk Kostić opet zaljubljen

Vanja A

Glumio je Bećira Kuduza u filmu koji je snimljen po istinitoj priči

Vanja A

Ostavite komentar