"Ovo je samo mali dio kriminala koji ćemo predstaviti" - BIGportal.ba
Banja Luka

“Ovo je samo mali dio kriminala koji ćemo predstaviti”

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke je prikazao je javnosti, kaka kaže, seminarski rad iz trećeg razreda, ali osnovne škole, za čiju izradu je grad izdvojio 4.600 KM.

Stanivuković će danas predstaviti novi izvještaj “Tima za reviziju”, a kao uvod u sve objavio je jedan dokument do kojeg su došli.

“Šest stranica plaćeno nevjerovatnih 4.600 KM iz budžeta našeg grada. Ovo je samo mali dio zločina koji ćemo predstaviti kroz novi izvještaj Revizorskog tima, nakon kojeg će relevantne institucije morati reagirati“, naveo je Stanivuković na svom Facebook profilu.

U pratećem videu on je pokazao tih šest stranica, a radi se, kako je naveo, o Reviziji projekta sistema obavještavanja i uzbunjivanja.

Nakon što ih je prelistao, zaključio je da to podsjeća na seminarski rad iz trećeg razreda, ali osnovne škole, te da za njegovu izradu treba možda 35 minuta “ali, onako, ako ne žurite”.

  • Šest stranica 4.600 maraka… znate li koliko je ovakvih stvari? Bezbroj, na milione… Kako su radili, dobro išta imamo, kazao je Stanivuković.

(Buka)

Danas objavljeno

Prekidi u snabdijevanju potrošača električnom energijom zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima

Vanja A

Novo radno vrijeme ambulanti za respiratorne infenkcije u Dolcu

M.

Mjesečne karte za maj važiće i za april: Postignut dogovor Grada i autobuskih prevoznika

M.

Ostavite komentar