30. Decembra 2022.

Ovo je rečenica iz scenarija koju je Džena Ortega odbila da izgovori u Sredi

Big Portal

Ortega u planetarno popularnoj seriji Tima Bartona tumači lik čuvene Srede Adams, koja je sada tinejdžerka i suočava se sa problemima u svojoj novoj srednjoj školi. Četvrta epizoda poznata je po viralnom Sredinom plesu uz pesmu „Goo Goo Muk“ sastava The Cramps, ali u jednoj od ranijih scena, Ortega je odbila da izgovori rečenicu iz scenarija.

Reč je o sceni u kojoj Sreda u izlogu ugleda haljinu koja joj se dopada. Ona je, prema scenariju, tada trebao da izgovori rečenicu: „O Bože, odlepila sam zbog haljine, bukvalno mrzim samu sebe“, prenosi NME.

Mladoj glumici se, međutim, ta rečenica nije svidela i odlučila je da je jednostavno ignoriše. „Osećala sam kao da smo mogli da izbegnemo dosta dijaloga u pokušaju da zvuči ljudski“, rekla je Ortega za Metro.

Ortega je ranije izjavila da se delovi scenarija ne uklapaju u njenu viziju lika Srede Adams. Posebno je kritikovala ljubavni trougao u kom se glavna junakinja našla.

„Iskreno, boriću se protiv tog ljubavnog trougla toliko jako, jer sam protektivna. Mislim da Sreda nikada ne bi bila u ljubavnom trouglu“, poručila je mlada zvezda.

N1.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare