29. Novembra 2021.

Ovo je prava istina šta se dogodilo sa Samanthom Jones

Big Portal

Sada kada je objavljena i službena najava serijala Seks i grada ‘And Just Like That’ i svi s nestrpljenjem očekuje emitiranje prve epizode, njegovi tvorci otkrili su ono što se svi pitaju već duže vrijeme – Što se dogodilo sa Samanthom Jones?

Odavno je poznato da se Kim Cattrall, koja glumi PR izvršnu direktoricu Samanthu Jones, neće pojaviti u nadolazećem serijalu, ali na koji način je odstranjena iz serije držano je u tajnosti.

U kavgustu su počele glasine da je Samantha ubijena. Video koji je podijeljen na TikToku pokazao je grupu statista – koji navodno snimaju ‘And Just Like That’ – odjevene u crno, a fanovi su se pitali: ‘Je li to za Samanthin sprovod?’

Sada imamo odgovor – nije. U intervjuu za Daily Mail, pouzdani izvor otkrio je da se Samantha zapravo preselila u London. ‘Nismo mogli dopustiti da Samantha luta New Yorkom i da druge žene (Charlotte i Miranda) ne komuniciraju s njom’, rekao je izvor.

‘To jednostavno ne bi imalo smisla. Poslati je u Los Angeles nije bila opcija jer smo to učinili u prvom filmu, tako da je njezin lik sa sjedištem u Londonu zaista bio savršen način da je održimo na životu i objasnimo njezinu odsutnost.’

U zapletu koji je se ne događa samo u seriji, Samantha se posvađala sa svojom bivšom najboljom prijateljicom Carrie Bradshaw – koju glumi Sarah Jessica Parker.

Izvor: Sory.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare