Ovo je prava istina šta se dogodilo sa Samanthom Jones - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ovo je prava istina šta se dogodilo sa Samanthom Jones

Mnogi su se pitali šta se dogodilo sa Samanthom Jones u ‘Seksa i grad’ rebootu, a izvor blizak produkciji konačno je dao odgovor na ovo pitanje.

Sada kada je objavljena i službena najava serijala Seks i grada ‘And Just Like That’ i svi s nestrpljenjem očekuje emitiranje prve epizode, njegovi tvorci otkrili su ono što se svi pitaju već duže vrijeme – Što se dogodilo sa Samanthom Jones?

Odavno je poznato da se Kim Cattrall, koja glumi PR izvršnu direktoricu Samanthu Jones, neće pojaviti u nadolazećem serijalu, ali na koji način je odstranjena iz serije držano je u tajnosti.

U kavgustu su počele glasine da je Samantha ubijena. Video koji je podijeljen na TikToku pokazao je grupu statista – koji navodno snimaju ‘And Just Like That’ – odjevene u crno, a fanovi su se pitali: ‘Je li to za Samanthin sprovod?’

Sada imamo odgovor – nije. U intervjuu za Daily Mail, pouzdani izvor otkrio je da se Samantha zapravo preselila u London. ‘Nismo mogli dopustiti da Samantha luta New Yorkom i da druge žene (Charlotte i Miranda) ne komuniciraju s njom’, rekao je izvor.

‘To jednostavno ne bi imalo smisla. Poslati je u Los Angeles nije bila opcija jer smo to učinili u prvom filmu, tako da je njezin lik sa sjedištem u Londonu zaista bio savršen način da je održimo na životu i objasnimo njezinu odsutnost.’

U zapletu koji je se ne događa samo u seriji, Samantha se posvađala sa svojom bivšom najboljom prijateljicom Carrie Bradshaw – koju glumi Sarah Jessica Parker.

Izvor: Sory.hr

Danas objavljeno

Svijet cipela: Obuća za sastanke u Metaverseu, održivost i sve nijanse zelene boje

Vanja A

Nacisti su joj u logoru oduzeli bebu, a 75 godina kasnije dogodilo se čudo: ‘Nisam mogla vjerovati!‘

Vanja A

Razvodi se William Levy: Objavio, zatim požalio

Vanja A

Ostavite komentar