Ovo je najzgodniji veterinar na svijetu, prati ga više od milion ljudi - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ovo je najzgodniji veterinar na svijetu, prati ga više od milion ljudi

UPOZNAJTE Evana Antina za kojim lude žene i muškarci iz cijeloga svijeta. Evan je proglašen najzgodnijim veterinarom na svijetu. Zbog toga je postao prava zvijezda Instagrama, gdje ga prati više od milion ljudi. No njegov izgled nije jedina stvar koja zadržava sve te ljude na njegovom profilu. Tu su i hrpa slatkih ljubimaca, domaćih te egzotičnih i neobičnih životinja. Uz sve to, Evan ne zaboravlja na svojim objava podijeliti i svoje znanje.

https://www.instagram.com/p/B170HeJlJq8/

Pokrenuo je i svoju emisiju “Evan goes wild” koja se emituje na Animal Planetu od februara 2019. godine. Za sebe kaže da je od malih nogu znao šta želi raditi i biti.

https://www.instagram.com/p/B1KyQnqlNPf/

Od djetinjstva obožava životinje svih vrsta, no strast su mu egzotične životinje, naročito bube i gmazovi. Evan radi u veterinarskoj stanici u Kaliforniji, a kada nije tamo, putuje svijetom te pomaže životinjama i istražuje divljinu.

https://www.instagram.com/p/B1fRnc2FnOL/?utm_source=ig_embed

Na njegovom ćete profilu stoga naći životinje svih veličina i kategorija, od ljubimaca, preko čudnih kukaca, do pomalo opasnih i divljih životinja. Ako volite prirodu i životinje, ali i zgodne te pametne frajere, njegov profil prava je stvar za vas.

https://www.instagram.com/p/B1f-K72lx54/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B0HXKG_lf-Q/
https://www.instagram.com/p/BzE5PtHl2vP/

Danas objavljeno

Jutjuber optužen da je namjerno srušio avion zbog pregleda

Vanja A

Adele u suzama odgodila nastupe u zadnji čas!

Vanja A

Šta se dešava sa tijelom ako se pretjerano znojite i u zimskim danima

Vanja A

Ostavite komentar