Ovo je najpopularnija seks poza: Ne, nije "misionarski" položaj - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Ovo je najpopularnija seks poza: Ne, nije “misionarski” položaj

Velika maštovitost u vođenju ljubavi i želja za eksperimentisanjem s jedne strane, susretne izvodljivost sa druge (imate li vremena, volje, kondicije i elastičnosti za izvođenje katkad vratolomnih položaja) pa izgleda da se ne vrtimo mnogo dalje od osnova.

Svako malo saznamo za neku novu “ludu” pozu, ali na kraju krajeva sve se svede na one tri, četiri dobro uhodane.

Nije ni to loše, svako zna šta mu najbolje odgovara. A čini se da većini ipak odgovara ono prilično “obično”. Kako bi saznali šta je to, na jednoj web stranici koja se bavi zdravljem napravili su istraživanje u kojem su učestvovali i Evropljani i Amerikanci. I da, pokazalo se da nismo previše kreativni kad je u pitanju seks.

Pobednik je…

Istraživanje je pokazalo da je najpopularniji pseći položaj – 35,1% ispitanika se tako izjasnilo. Ne može se poreći da “doggy style” može da bude super, ali može da bude i pomalo dosadnjikav. No, budimo fer, ipak je to evergreen položaj i zaslužuje visoko mesto na tabeli popularnih položaja. Čak i najviše, tvrdi većina.

Drugo i treće mesto

Na drugom mestu najpopularnijih seks poza je stari dobri misionarac, koji je odneo 22.5% glasova, a sledi “kaubojka” ili žena gore poza s 19,4%. Obe – solidne poze, ali pomalo bledunjave.

Najlošija…

Na drugoj strani spektra, kao najlošija poza pokazala se ona na stolu – partnerka sedi na ivici stola, a on penetrira stojeći ispred nje. Nije baš najjasnije zbog čega je ovo najlošija poza. Nije ni posebno neudobna, ni fizički zahtevna niti neobična… Sve skupa, ispada da smo ili totalni klasičari ili nam nedostaje kreativnosti…

Danas objavljeno

Prve fotografije: Lili Džejms kao Pamela Anderson

Zeljka

Nekretnine obaraju rekorde u pandemiji: Prosječna cijena britanskih kuća premašila 333.000 funti

Zeljka

Misterija zvana Marija: Niko ni danas ne zna gde je žena Pabla Eskobara

Zeljka

Ostavite komentar