Ovo je najbolje davanje otkaza, ikada! - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Ovo je najbolje davanje otkaza, ikada!

Davanje otkaza nije nešto što se događa svaki dan, a neki ljudi to nikada ni ne dožive.Međutim mlada Marina Šifrin pokazala je svima koji se ustručavaju kako se to radi, na pomalo komičan način.

Iako je video koji je Marina snimila sa jedne strane smešan, sa druge je potpuno ozbiljan jer je ona pomoću njega zaista dala otkaz. Naime, ova devojka radi u kompaniji koja se bavi pravljenjem novih video klipova, a ono što je najbitnije jeste broj pregleda.

Marina je zatim odlučila da snimi svoj video snimak u kome će, kako kaže, da obrati pažnju na ono što snimak sadrži, a ne broj pregleda koji će imati. Tako je došla na posao, postavila kameru i počela da igra.

 Sada je 4:30 i ja sam na poslu. Radim za fantastičnu kompaniju koja proizvodi nove video snimke. Skoro dve godine žrtvovala sam svoje odnose sa ljudima, vreme i energiju za ovaj posao, a mog šefa zanima samo kvalitet i broj pregleda koji je svaki video imao – piše na snimku dok devojka igra po kancelariji.

– Tako sam došla na ideju da snimim sopstveni video. Fokusiraću se na sadržaj umesto da brinem o broju pregleda i na to da moj šef primeti… da dajem otkaz. Dajem otkaz! DAJEM OTKAZ! I, otišla sam – naglašava ova devojka na snimku.

(Magazin.novosti.rs)

Danas objavljeno

Pjevač se rastao od djevojke četiri mjeseca nakon rođenja njihovog djeteta

Zeljka

Najomraženija preljubnica uživa u ljubavi, ali i provocira atraktivnim slikama na Instagramu

Zeljka

Voditelju Andersonu Kuperu majka ponudila da rodi njegovo dijete

Zeljka

Ostavite komentar