25. Februara 2022.

Ovo je ljubavna priča Ilde Šaulić

Big Portal

Porodice Šaulić i Vučković oduvijek su bliske, a Ildin i njegov otac bili su veliki prijatelji.

“Dovoljno je da kažem da je Bojanov otac jedan od krivaca što je moj otac zavoleo pecanje. Njegovi su imali vikendicu u Banovcima, u koju smo mi porodično odlazili”, otpočela je Ilda jednom prilikom ljubavnu priču.

“Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni”, ispričala je tada i otkrila kako je izgledao njihov prvi susret poslije mnogo godina.

“Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan. Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina”, otkrila je tad Ilda.

Svekrva Ilde Šaulić svim srcem je navijala za ovu ljubav, jer se Bojan vratio iz Amerike, sa Ildom zasnovao porodicu i konačno joj je ponovo bio bliže. Ujedno, porodice Šaulić i Vučković zadržale su blizak odnos, a Bojanova majka posvećeno se našla snahi u najtežem trenutku, kada je prije tri godine izgubila oca. I danas svekrva Ilde Šaulić sa snahom dolazi na Šabanov grob kako bi joj pružila utjehu i bila joj podrška, a ljubavlju je obasipa kao druga majka.

(Kurir.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare