Ovo je frizura koja podmlađuje 10 godina - BIGportal.ba
Magazin Moda

Ovo je frizura koja podmlađuje 10 godina

Nova frizura ne samo da jača naše samopouzdanje, nago nam može „oduzeti“ nekoliko godina s pravim šišanjem, pravom bojom ili čak i samo odgovarajućim stilom – uostalom, želimo izgledati mladoliko koliko se i osjećamo.

Provjerili smo kod frizera i pronašli najbolju frizuru zbog koje ćeš izgledati mladoliko. Naravno, nijedna žena ne mora skrivati svoje godine, ali ponekad ipak žudimo za nečim „više“ na glavi. Za to je najbolja takozvana „half up“ frizura.

Frizerka Kali Ferrera iz „The Salon Project“ u New Yorku objašnjava zašto: “Ako dio kose držiš podalje od lica, a umjesto toga dodaš malo više visine, oči se podižu te nastaje mladenačkiji izgled.“  Osim toga, ova je frizura popularna među mladim ženama, jer nije samo praktična, nego stvara i cool te pomalo divlji „undone“ (neuredan) izgled. Zvijezde poput vojvotkinje Kate, JLo ili Beyonce također su uvjerene u to i vole half up.

Ferrera preporučuje korištenje uvijača za kosu kako bi unaprijed oblikovala neke valove u kosi, što stvara veći volumen. Zatim gornji dio kose razdvoji i pričvrsti na stražnjoj strani glave (relativno visoko gore) u pletenicu ili punđu. Sada samo iščupaj prednje vlasi i sve malo opusti kako bi izgled bio mladalački, a nikako ne strog.

Izvor: Miss7.24sata.hr

Danas objavljeno

Sandra Bulok o najvećoj traumi u životu

Vanja A

Savršene Instagram fotke ismijala i pokazala kako to zaista izgleda u stvarnosti

Vanja A

50 Cent se rugao Madoni, ona oštro uzvratila

Vanja A

Ostavite komentar