11. Decembra 2020.

OVO JE DžEJEVA ANDRIJANA: Njeno ime u umrlici je zbunilo sve, zvala je hitnu kada mu je stalo srce i nije se odvajala od njega

Big Portal
Međutim, umrlica, koju je na Instagramu objavila njegova mlađa ćerka Marija Ramadanovski, a koja stoji i na piceriji u kojoj je voleo da sedi s prijateljima, zaintrigirala je mnoge

Legendarni pevač  preminuo je 6. decembra, a biće sahranjen 11. decembra. Mnogi članovi njegove porodice, prijatelji i kolege opraštali su se ovih dana od velikog čoveka koji će zauvek živeti u srcima mnogih.

Naime, među ožalošćenima, pored dece, unuka i bivše supruge Nade, stoji i ime Andrijana. Oni koji nisu poznavali pevača zapitali su se koja žena se krije iza tog imena, međutim, saznajemo da je u pitanju njegova menadžerka i partnerka, s kojom je živeo skoro 20 godina.

Ova plavuša se nikad nije odvajala od Džeja, pratila ga je poslovno, ali i prilikom privatnih druženja, i ona ga je našla mrtvog u stanu kada se vratila iz prodavnice.

Andrijana je u nekoliko navrata istakla da ju je smrt njenog dugogodišnjeg partnera slomila, i da ga je danima terala da ide kod lekara jer mu je bilo loše. Međutim, preminuli pevač nije mario za njegove problmeme, te je odbijao da poseti neku od zdravstvenih ustanova.

(Pink.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare