Ovo je DVOJNICA Dženifer Aniston: Svi kažu da su preslikane - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ovo je DVOJNICA Dženifer Aniston: Svi kažu da su preslikane

Dženifer Aniston izgleda ima dvojnicu, pa iako mnogi kažu da su kao jaje jajetu slične, Lisa tvrdi da uopšte ne liči sa poznatom glumicom.

Lisa Tranel je zvezda na TikToku, a mnogi su primetili neverovatnu sličnost sa poznatom holivudskom glumicom, Dženifer Aniston.

U nedavnom videu koji je objavila na toj platformi Lisa je imitirala scenu iz serije “Prijatelji” u kojoj je Rejčel Grin (igra je Dženifer). Korisnici TikToka nisu mogli da ne primete sličnost sa poznatom glumicom.

“Stvarno sam mislila da je ovo Dženifer Aniston”, “Znam da ti je više preko glave komentara da ličite, ali to je tako tačno”, samo su neki od komentara. 

LJudi su joj toliko puta napisali da izgleda poput glumice da je Lisa u opis profila na TikToku napisala da “nije Dženifer Aniston”. O celoj situaciji Lisa se oglasila na Instagramu.

“Poslednjih nekoliko dana bili su ludi. Moj TikTok video postao je viralan, jer svi misle da ličim na Dženifer Aniston. Ja lično ne mislim da izgledam kao ona, a ni moja porodica to ne misli”, rekla je Lisa.

Danas objavljeno

Nesvakidašnji prizor sa parkinga u Dalmaciji nasmijao ljude

Vanja A

Nakit koji licu daje eleganciju: Velike okrugle naušnice su pravi izbor za svaku sezonu

Vanja A

Sila Turkoglu iz serije “Amanet”: Uspjeh serije me usrećuje

Vanja A

Ostavite komentar