Ovo je brat Nikole Đuričkog - BIGportal.ba
Ex Yu

Ovo je brat Nikole Đuričkog

Nkola Đuričko se smatra jednim od najduhovitijih i najtalentovanijih srpskih glumaca, a prije nešto više od deset mjeseci je napustio Srbiju i sa porodicom se odselio u Los Anđeles, kako bi tamo nastavio glumačku karijeru.

Popularnost je stekao vrlo mlad, igrajući u filmovima “Gospođa ministarka”, “Do koske”, “Nebeska udica”, “Lajanje na zvezde”, “Munje”, “Mile protiv tranzicije”, kao i u serijama “Otvorena vrata”, “Vratiće se rode”, “Pozorište u kući” i mnogim drugim…

Međutim, o njegovom privatnom životu se malo zna. Već 18 godina je u srećnom braku sa Ljiljanom Nešić sa kojom ima dvoje djece. Takođe, Đuričko ima mlađu sestru Milicu i brata Đorđa, sa kojim dijeli veliku fizičku sličnost. Đorđe Đuričko se takođe okrenuo glumi, ali i muzici.

Đuričkova mama Mila je radila kao laborant u Kliničkom centru u Beogradu, a otac Nikola je po zanimanju pilot. Iako je želio da krene očevim stopama, glumac Nikola Đuričko je ipak glumu izabrao kao svoj životni poziv. Sudeći po njegovom talentu i dosadašnjem uspjehu, nije pogriješio.

A ovo je njegov brat.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10158144412039746&set=a.10150104574034746&type=3

Danas objavljeno

Otkazani im svi nastupi u Crnoj Gori, ostali bez STOTINA HILJADA EVRA

Zeljka

Ceca Ražnatović otkrila koje su joj suze bile najteže: Pjevačica progovorila o bolnim trenucima

Zeljka

Marija Šerifović se naljutila: “Htjela sam da je spucam pesnicom”

Zeljka

Ostavite komentar