4. Februara 2022.

Ovo je brat Ammara Mešića, djevojke poludile za njim

Big Portal

U novoj sezoni pojaviće se neki novi likovi koji će dati novi pečat sagi o porodici Kanački i ostalima, međutim, neki brojni glumci neće igrati u nastavku.

Kako što je već poznato, glumice Jelena Đukić (Višnja) i Iva Štrljić (Dijana Erski) neće stati pred kamere u novim epizodama. Baš kao ni Milorad Damjanović (Doda) ni Ivana Dudić (Nora), a možda najšokantnije otkriće jeste da ni Draganu Mićalović, koja glumi Unu, više nećemo gledati u TV hitu za koji scenario piše Žarko Jokanović.

Produkcija se pobrinula da odsustvo onih koji su otišli nadoknadi novim glumačkim imenima, te će se tako u novoj sezoni ekipi priključiti dvadeset novih glumaca, na čelu sa glumačkom legendom Mirom Banjac.

Zanimljivo je to da će jednu od uloga odigrati i rođeni brat Ammara Mešića, koga u “Igri sudbine” gledamo kao Strahinju, piše portal “FilmiTV“.

Ljubitelji pomenutog ostvarenja od kako su čuli vijest da će gledati Denija u nastavku “Igre sudbine”, odmah su pohitali da vide kako on izgleda, a brojni su komentari da je “opasan frajer” kao i njegov brat Ammar.

https://www.instagram.com/p/CYewMiurYyS/?utm_source=ig_web_copy_link

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare