Ovi horoskopski znakovi uvijek se zaljube u porešnu osobu - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Ovi horoskopski znakovi uvijek se zaljube u porešnu osobu

AKO smatrate da ste u ljubavi uopšteno nesrećni, sigurno ste, barem djelimično, za to krivi sami.

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru.

Astrolozi tvrde da neki horoskopski znakovi uporno biraju pogrešne partnere i ignorišu sva upozorenja koja ukazuju na potencijalnu opasnost, a evo i o kojim je tačno znakovima riječ.

Ovan

Ovnovi su jako izbirljivi, ali su uglavnom i dosta površni pa im je izgled jedan od glavnih kriterija pri odabiru partnera. Baš zato često nalete na nekoga ko iznutra nije ni približno toliko lijep kao izvana.

Blizanci

Društveni Blizanci obožavaju biti okruženi ljudima, a u svakom društvu obično su u centru pažnje. Da bi se u nekoga zaljubili, dovoljno je da vide da ih sluša i podržava u onome što imaju za reći, no često kasnije shvate da taj neko uopšte nije na njihovom nivou, već im se samo ispočetka dodvoravao.

Rak

Rakovi se jako čvrsto vežu uz ljude do kojih im je stalo, što mnogi znaju i iskorištavati. Tako često završe u vezi s osobom koja na sve načine pokušava (i obično uspijeva) njima manipulisati, a kad to shvate, ostanu sami i nesrećni.

Vaga

Osobe rođene u ovom znaku često završe u vezi s nekim čisto iz razloga da ne bi bile same jer je to nešto što najmanje vole. Zbog straha od samoće, Vage su sklone same sebe uvjeriti da im neko odgovara za vezu iako duboko u sebi znaju da to baš i nije tako.

Strijelac

Strijelci u vezi najviše cijene slobodu pa obično biraju partnere koji im ostavljaju dovoljno prostora i puštaju ih na miru kada to žele. No zbog takvog pomalo ležernog pristupa vezi u kojem ne obraćaju puno pažnje na to što radi njihov partner dok nisu zajedno, često završe prevareni ili iskorišćeni.

 

Index

Danas objavljeno

Nekoliko prednosti odrastanja djece uz kućne ljubimce

Vanja A

Otac princeze Charlene progovorio o njenom zdravstvenom stanju

Vanja A

Tinejdžer tužio auto školu jer je pao na vozačkom ispitu!

Vanja A

Ostavite komentar