Ovi horoskopski znakovi najlakše opraštaju prevaru - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Ovi horoskopski znakovi najlakše opraštaju prevaru

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru..

PRELJUBA je jedan od glavnih razloga prekida veza i većina ljudi ne može lako prijeći preko toga.

No ne i ovi horoskopski znakovi. Oni su spremni oprostiti prevaru i razne oblike izdaje, zbog čega ih i mnogi iskorištavaju, a evo i o kojim je znakovima riječ:

Blizanci

Iako su spremni oprostiti preljubu, s nepredvidivim Blizancima nikad ne možete biti sigurni kada će to tačno napraviti. Možda vam oproste odmah, možda tek nakon nekoliko godina, a često se pri tome vode i nekim skrivenim motivima.

Rak

Iako će ih to strašno pogoditi, ako druga strana pokaže iskreno žaljenje zbog svoje nevjere, Rakovi će im je oprostiti. No s obzirom na to da osobe rođene u ovom znaku slove kao najvjernije u horoskopu, zaista ne zaslužuju takav tretman.

Vaga

Vage ne vole sukobe i napraviće sve kako bi se održao mir, pa čak i oprostiti partneru nevjeru. Jedino što će zahtijevati od osobe koja ih je prevarila je da za to navede dobar razlog i da obeća da to više neće ponoviti.

Vodolija

Miroljubive i slobodoumne Vodolije smatraju da svi zaslužuju drugu priliku, pa čak i partner koji ih je prevario. Oprostiti je za njih u tom slučaju jedina ispravna stvar, no ne i ako se takvo nešto ponovi.

Ribe

Poput Vaga, ni Ribe nikako ne vole nemir i sukobe, a iako će preljubu nekome oprostiti odmah, trebaće im dugo vremena da se s time zaista pomire u sebi.

Danas objavljeno

U Madridu otvorena soba za plakanje! (VIDEO)

Vanja A

Glumica se zaljubila tokom karantina, uslijedila je filmska priča

Vanja A

Navijačica zbog čijih pirsinga na grudima su svi odlijepili

Vanja A

Ostavite komentar