Ovi horoskopski znakovi najčešće šalju poruke bivšem partneru - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Ovi horoskopski znakovi najčešće šalju poruke bivšem partneru

Koliko god se trudili vjerovati partneru, uvijek se brinemo gdje je i s kim je, a najveću glavobolju zadaje nam pomisao da se možda ponovo dopisuje ili viđa s bivšim, odnosno bivšom.

Ako je vjerovati astrologiji, na pojedine horoskopske znakove ipak trebamo više pripaziti, budući da je njima teže pustiti prošlost da bude prošlost pa je i vjerojatnije da će ponovno stupiti u kontakt s nekadašnjom ljubavi, piše Pinkvilla.

Bik

Jednom kada Biku postane dosadno, ruka mu odmah poleti prema mobilnom telefonu. Ne uspije ni promisliti, a već napiše poruku bivšoj/bivšem i stisne pošalji. Teško mu je oduprijeti se tom nagonu i zato mu treba neko da ga nagovori suprotno.

Lav

Lavovi vole biti u centru pozornosti, čak i ako ta pažnja dolazi od krivih osoba. Upravo zbog toga im se ideja da se jave bivšoj ili bivšem čini primamljiva. To im stvara osjećaj uzbuđenja i pumpanja ega, a ti su osjećaji za Lava neophodni dio svakodnevice.

Blizanci

Blizanci vole tračeve, a vole i kada su oni u centru nekog trača. Zato će često prouzrokovati kontroverzne situacije, a nerijetko će se javiti i svojim bivšim ljubavima, samo kako bi se u društvu imalo šta pričati.

Rak

Rakovi su emotivna bića i zato im je teško oduprijeti se osjećajima i sjećanjima. Koliko god se trudili okrenuti budućnosti, prošlost ih stalno vuče nazad. Bez obzira koliko su uspomene sretne ili tužne, velika je šansa da će poslati poruku bivšem ili bivšoj.

Nezavisne

Danas objavljeno

Male stvari mogu da poprave vezu: Nije tako teško

V.R.

Veliko otkriće kod Kaira: Iskopan pogrebni hram, pronađeni tekstovi iz Knjige mrtvih, grobni bunari

V.R.

Olimpijski šampion Majkl Felps u izuzetno teškom stanju, oglasila se njegova supruga

V.R.

Ostavite komentar