Ovi horoskopski znakovi najčešće ostanu prijatelji s bivšima - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Ovi horoskopski znakovi najčešće ostanu prijatelji s bivšima

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku.

ONI se nikada ne mogu u potpunosti pomiriti s činjenicom da je gotovo.

Čak i nakon što prođe izvjesno vrijeme, njihova nada za pomirenjem je samo još veća. Ipak, ako ne dođe do obnavljanja romanse, oni će prihvatiti i prijateljstvo, samo kako bi im bili blizu. 

Kako piše Your Tango, ovi horoskopski znakovi najčešće ostanu prijatelji s bivšima. 

Rak

Teško je pronaći osobu rođenu u znaku Raka koja nije opsjednuta sa svojom bivšom ljubavi. To obično nema veze s tim jesu li srećni ili nesrećni u trenutnoj vezi, oni jednostavno ne vole gubiti osobe u svom životu. Upravo zbog toga su skloni zaboravljanju razloga prekida pa uporno pokušavaju obnoviti odnos s bivšim partnerom. 

Ribe

Ribe često žive u svojem nerealnom svijetu u kojem idealizuju stvari na koje bi trebali zaboraviti. Njima se najčešće događa da nekoliko puta obnavljaju propalu vezu i na kraju odustanu, no ipak ostanu prijatelji s tom osobom kako bi je barem na neki način kontrolisali. 

Vaga

Vage su opsjednute s njihovim bivšim partnerima. One su jedne od onih osoba koje neprestano ispituju prijatelje da umjesto njih provjeravaju društvene mreže njihovih bivših ljubavi. Nakon nekog vremena i same se odluče obratiti bivšem te nakon toga vrlo brzo razviju prijateljstvo s njim. 

Index

Danas objavljeno

Adel čuva ispljunutu žvaku slavne pjevačice

Vanja A

Kraljica Elizabeta se vratila radnim obavezama

Vanja A

Hju Džekman dijeli dirljivu uspomenu sa svojom bakom

Vanja A

Ostavite komentar