Ovi horoskopski znakovi najbolje znaju koristiti svoju intuiciju - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Ovi horoskopski znakovi najbolje znaju koristiti svoju intuiciju

MNOGI ljudi vrlo često ignorišu intuiciju jer u nju ne vjeruju. Ipak, ova tri horoskopska znaka itekako cijene moć intuicije i znaju kako se njome služiti. Oni je koriste svakodnevno, a upravo ih ona vrlo često vodi do pravih odluka.

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru.

Strijelac

Strijelci su najbolji u razdvajanju dobra i zla. Uvijek prvo poslušaju sebe pa tek onda tuđe mišljenje koje uglavnom odbacuju. Dopuštaju intuiciji da ih vodi kroz život u potpunosti jer smatraju da je to jedini ispravan put.

Ribe

Ribe su odmalena duboko povezane sa svojom intuicijom. Kada su u stanju potpunog duševnog mira, Ribe slušaju svoj um i razgovaraju same sa sobom te tako donose važne odluke. Uvijek slijede ono što im govori njihov unutrašnji glas, a važnost pridaju i tumačenju snova.

Škorpija

Škorpije zbog svoje visoke inteligencije koriste intuiciju kako bi “pročitali” druge osobe. No iako se njome sjajno znaju služiti, zbog svoje sklonosti manipulisanju i rizikovanju, Škorpije se ponekad protive svojoj intuiciji i zanemaruju je.

 

Index

Danas objavljeno

Trend papuča koji voli i Ana Ivanović

Zeljka

Objava ima preko 10 miliona lajkova, svi pričaju o slici Ronalda i Georgine

Zeljka

Pješčani haos od 3 minuta – 4 miliona pregleda

Zeljka

Ostavite komentar